Ik ga op reis en ik neem mee.....

Het spelletjes dat velen onder ons 'letterlijk' spelen de komende weken, want de vakantieperiode is weer gestart. Na een jaar hard werken gaan we met z'n allen de wereld rond om te genieten van een welverdiende vakantie.

Zeker dat je aan alles hebt gedacht? Misschien kunnen wij je nog verder helpen met een aantal zaken.

Auto multistekker?

Op reis met de auto? Dan heb jij of hebben je passagiers ongetwijfeld hun smartphone, tablet, iPod, enz mee. Want urenlang in de auto zitten gaat tegenwoordig snel voorbij dankzij Disney, Netflix, Prime, HBO Max, ... En misschien is de koelbox ook wel mee voor een verfrissend drankje tussendoor.

De meeste recente auto's zijn tegenwoordig wel uitgerust met een USB aansluiting en een autostekker (sigarettenaansluiting), maar verruit niet genoeg om al onze toestellen geladen te houden tijdens die 12 uur richting Spanje of Italië.

JaveOnline heeft de oplossing voor jou met onze multistekker met maar liefst 6 aansluitingen! Drie keer de gekende ronde 12V aansluiting, maar daarbovenop nog eens 3 USB aansluitingen. Geschikt voor alle auto's, maar ook voor campers, bussen en vrachtwagens.

De maximale output is 120 W. Om dat in mensentaal te vertalen, zelfs met 6 iPhones kom je hier nog niet aan. Een gemiddelde moderne smartphone vraagt 20W.

Onze multistekker is te koop voor € 19,99 en wordt altijd gratis verzonden! Check https://www.javeonline.be/autolader-slitter-3usb 

Powerbank?

We zitten natuurlijk niet altijd in de wagen. Je wil misschien hiken, een dagje pretpark doen, de hele dag lekker foto's maken. We kennen het allemaal, die verdomde smartphonebatterij gaat sneller leeg dan we zouden willen.

Een powerbank is dan de oplossing. Wij bieden verschillende modellen aan van bekende en minder bekende merken.

Kijk snel op https://www.javeonline.be/pc-laptop/voeding 


Altijd stekkers of USB stekkers tekort?

Ja, ook dit kennen we allemaal. Zijn we dan na een lange reis aangekomen op onze bestemming, zitten we in een prachtige vakantiewoning of hotel, maar de stopcontacten zijn op één hand te tellen. Wees voorbereid en neem je eigen multi USB stekker mee. Wij hebben verschillende modellen in ons aanbod. We hebben single USB, multi USB, USB-C, draadloos, ... kies wat het beste bij je past. Alles op https://www.javeonline.be/pc-laptop/adapters 

    

AA, AAA, enzoverder...

Vergeet ook die kleine AA of AAA batterijen niet voor je zaklamp.

JaveOnline heeft een ruime voorraad van die batterijen beschikbaar. En voor de bijzondere toestellen hebben we een divers aanbod aan knoopcelbatterijen.

Vindt onze batterijen op https://www.javeonline.be/kantoor/batterijen-kantoor 


Zie je het licht?

We hebben ze al vaak gepromoot, maar op vakantie zijn onze RGB lampjes ook een geweldige aanvulling. Onze RGB tafellampjes zijn oplaadbaar met USB en de ideale sfeerverlichting in uw niet zo gezellige woonkamer van uw vakantiewoning, want draai of keer het zoals je wil, van sfeerverlichting hebben de uitbaters vaak nog nooit gehoord. Zet onze RGB lampjes op tafel en de sfeer zit er meteen in. Ze zijn ook heel gezellig voor buiten of gewoon als nachtlampje.

Check onze 3 modellen:
Model Groot: https://www.javeonline.be/verlichting/tafellampen/tafellamp-nachtlamp-usb-c-batterij 
Model klein: https://www.javeonline.be/verlichting/tafellampen/mini-rgb-tafellamp-houtlook 
Model Budget: https://www.javeonline.be/verlichting/tafellampen/mini-rgb-tafellamp-wit 

  

Of misschien zoek je eerder een leeslampje voor in de auto of op vakantie. Kijk dan zeker eens naar ons bureaulampje op batterij met 3 lichtsterktes: https://www.javeonline.be/verlichting/bureaulampen/bureaulampje-batterij-multi 


We hopen dat we jullie nog konden helpen met het vervolledigen van jullie vakantielijstje. Bestel tijdig, want ook wij gaan nog op vakantie deze zomer.....

Fijne vakantie! Maak mooie herinneringen en GENIET!