Op zondag 9 juni vieren we in België vaderdag. Voor onze nooderburen is dat op zondag 16 juni.

Verras je vader dit jaar met een origineel geschenkje van JaveOnline.be. Onze cadeautjes voor vaderdag zullen zeker verrassen.

Een greep uit ons vaderdagassortiment vind je in onze vaderdagrubriek via het menu of door hier te klikken.
Maar toch graag even een kleine greep uit ons aanbod.

Technologie

Houdt je vader wel van wat technologie, dan zijn misschien onze draadloze muizen met led rand een geschikt geschenk. We hebben ze in zwart, wit en metaalgrijs.

     


Of wat dacht je van onze mooie moderne nachtlamp met gsm lader?

Het is de ideale nachtlamp dankzij de 24 uurs klok, maar kan net zo goed dienen op uw bureau of in uw interieur thuis.

De ingebouwde draadloze smartphone lader maakt hem jouw ideale partner. Laadt uw smartphone op terwijl u slaapt en laat u 's morgens wekken door uw favoriete Spotify nummer via uw smartphone. Of laadt uw smartphone op terwijl u werkt aan uw bureau. Gebruikt u hem in de woonkamer, dan kunnen u en uw gasten hun smartphone laden terwijl hij toch binnen handbereik is.



LED Schrijfbordjes

We prezen ze ook voor moederdag, maar ook voor vaderdag zijn onze led bordje ideaam. Jij wil misschien wel zelf de vaderdagboodschap geven. Dan zijn onze LED acrylbordjes het perfecte geschenk! Ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze 3D illusielampjes, maar dan zonder voorgemaakte bedrukking. Ze worden geleverd met een speciale uitwisbare stift, waardoor je zelf een boodschap kunt schrijven. Dankzij de wisser kan je moeder het bordje ook weer wissen en zelf berichten schrijven. We hebben 2 modellen in ons aanbod. Een model met houten basis en liggende rechthoek als schrijfoppervlak. Als tweede een model met wit plastieken basis en rechtopstaande rechthoek als schrijfoppervlak. De houten basis bevat een schakelaar aan het snoer. De witte basis moet je in en uit het contact pluggen.

LED schrijf houten basis  LED schrijbord witte basis


Dit en nog veel meer vindt u op onze vaderdag cadeautip pagina. Ga snel eens kijken op https://www.javeonline.be/geschenktips/vaderdag